kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2

Geen high street, maar vooral high fashion

Het aanbod in de Hooghuisstraat in Eindhoven wordt grotendeels gekenmerkt door grote merken in de hogere prijsklasse. Al liggen er ook wat moderne boetieks met iets minder prijziger aanbod.

Een ding is zeker: voor kwaliteit moet je in de Hooghuisstraat zijn. Hier geen high street, maar vooral high fashion. Grote namen zoals Prada, Calvin Klein, Gucci en meer in die categorie zijn in deze straat vertegenwoordigd. Weliswaar niet in eigen winkels, daarvoor is Eindhoven (nog) niet klaar. Maar verschillende zelfstandige zaken hebben een ruim aanbod van dergelijke labels in hun asssortiment.

Eindhoven_Hooghuisstraat_04.jpg

Eindhoven_winkelen-hooghuisstraat

Iets minder vermogende fashionliefhebbers die wel voor kwaliteit gaan, kunnen in de Hooghuisstraat in Eindhoven terecht bij boetieks met een ruime keuze in modieuze kleding en/of schoenen. Kenmerkend voor bijna alle winkels in deze straat zijn de vaak oogstrelende interieurs van de zaken.

Eindhoven_Hooghuisstraat_03.jpg

Het laatste stukje van deze straat (komend vanuit de binnenstad) is dan juist weer wat algemener van aard, met bijvoorbeeld een filiaal van de populaire culinaire keten Oil & Vinegar. Ook altijd leuk natuurlijk.

Eindhoven_Hooghuisstraat_01.jpg
Eindhoven_Hooghuisstraat_02.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
19-06-2017

berry | Fijne winkelstraat en ook vlakbij verschillende coffeeshops https://getsmokin.nl/coffeeshop-eindhovenTimelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven