eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3

Een grote blikvanger en heel veel opticiens

De meest voor de hand liggende straat om Eindhoven vanaf het treinstation in te lopen, is de Hermanus Boexstraat. Grootste blikvanger is hier ongetwijfeld het immense filiaal van de Primark.

Eindhoven_primark-winkelen

De Ierse prijsvechter op modegebied opende in de Hermanus Boexstraat in Eindhoven een van de grootste vestigingen van Europa. En daar kun je niet omheen, als je de stad inloopt. De meningen over deze aanwinst zijn sterk verdeeld onder inwoners, maar feit is dat het Eindhoven als winkelstad zeker geen windeieren heeft gelegd. En daar profiteren ook andere zaken in de buurt van.

Eindhoven_hermanus-boexstraat-winkelen

Want in de Hermanus Boexstraat in Eindhoven liggen zeker nog een aantal andere erg leuke winkels. Zoals Eigen Stekje, een grappig zaakje (verscholen in een zijstraatje) voor aparte interieurattributen. Maar ook een boekenoutlet, verschillende modezaken en een drogisterij. Opvallend fenomeen is de hoge concentratie opticiens in deze straat. Dus mocht er iets misgaan met je bril of contactlenzen tijdens je stedentrip naar Eindhoven, dan weet je waar je het beste heen kunt gaan.

Eindhoven_hermanus-boexstraat-winkelen

Eindhoven_Hermanus_Boexstraat_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo