eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2

Bekende ketens, plus een paar vreemde eenden in de bijt

In het verlengde van de Rechtestraat (of juist andersom, het is maar net hoe je het bekijkt), ligt de Demer. En eigenlijk zijn die twee winkelstraten in Eindhoven sterk aan elkaar verwant. Qua esthetiek, maar ook qua winkelaanbod.

Eindhoven_demer-winkelen

Ook de Demer heeft een hoge concentratie kleding- en schoenenwinkels die veelal tot de bekendere ketens horen. Maar er zijn hier ook wat ‘vreemde eenden in de bijt’. Zoals een grote snoepwinkel, of een natuur- en gezondheidswinkel. En niet te vergeten: twee grote luxueuze parfumeries, waar je niet alleen lekkere geurtjes kunt halen, maar ook desgewenst een heuse make-over krijgt.

Eindhoven-demer-winkelen

Speciaalzaken
Twee speciaalzaken aan de Demer in Eindhoven zijn een winkel voor (met name) maatpakken en een exclusieve juwelier. Al mogen we in de categorie speciaalzaken eigenlijk de Amac niet vergeten, want liefhebbers van Apple producten staan hier bij het uitkomen van de nieuwste gadgets uren in de rij. Soms ook al een attractie om te zien.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven