kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3

Vrijstraat: winkelstraat vol leuke, afwisselende winkels

Vanaf De Markt in Eindhoven loop je door de Vrijstraat richting De Bergen. Maar niet zomaar natuurlijk. Want in de Vrijstraat liggen een aantal erg leuke winkels.

Eindhoven_Vrijstraat_01.jpg

Het aanbod is heel wisselend. Hier en daar een kleinere kledingwinkel, een goede schoenenzaak van Clarks, maar ook een authentieke slijterij (wel goed opletten, anders loop je er zo voorbij). Ook in de Vrijstraat in Eindhoven: een groot filiaal van de Scandinavische succesformule Flying Tiger. De perfecte winkel om rond te struinen, op zoek naar gekke hebbedingetjes.

Eindhoven_Vrijstraat_03.jpg
Eindhoven_Vrijstraat_02.jpg

Nieuwe Emmasingel
Halverwege de Vrijstraat kun je een doorsteek maken naar de Nieuwe Emmasingel, die er parallel langs loopt. Zeker ook de moeite waard, alleen al vanwege de grote boekhandel Van Piere, waar je alles vindt op het gebied van boeken en tijdschriften. Met een eigen koffiecorner in huis. Aan andere horeca overigens ook geen gebrek in de Vrijstraat en de Nieuwe Emmasingel. Van broodjeszaak tot ijssalon, of gewoon een patatzaak: alles is binnen handbereik. In de Nieuwe Emmasingel vind je ook een aantal leuke schoenenzaken, voor dames en heren.

Eindhoven_Nieuwe_Emmasingel_01.jpg
Eindhoven_Nieuwe_Emmasingel_02.jpg
Eindhoven_Nieuwe_Emmasingel_04.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression