eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3

De grootste home & living collectie van Brabant

Wil je tijdens je bezoek aan Eindhoven ook nog iets leuks voor in huis zoeken? Dan is Meubelplein Ekkersrijt de place to be!

Deze woonboulevard in Eindhoven (op de grens met de naastgelegen gemeente Son en Breugel) heeft de grootste home & living collectie van Brabant, met meer dan 20 XL woonwinkels.

Eindhoven_Meubelplein_Ekkersrijt_01.jpg

Je treft er zoveel verschillende interieurcollecties dat jouw smaak er ongetwijfeld tussen zit; van klassiek tot modern, van praktisch tot bombastisch en van budget tot luxe. Bovendien heeft Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven een van de grootste Ikea-filialen van Europa. Dus daarvoor hoef je in ieder geval niet helemaal naar Zweden af te reizen.

Eindhoven_Meubelplein_Ekkersrijt_08.jpg

Meubelplein Ekkersrijt is 7 dagen per week open en heeft 500 gratis parkeerplaatsen (en daarnaast ook nog een grote gratis parkeergarage bij Ikea). Het ligt direct aan de snelweg A50 (afslag 6).

Eindhoven_Meubelplein_Ekkersrijt_09.jpg
Eindhoven_Meubelplein_Ekkersrijt_14.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression