indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1

WoensXL: hier kun je op winkelgebied alle kanten op

Dat dit deels overdekte winkelcentrum al sinds 1971 bestaat, zie je er zeker niet aan af. Na een flinke verbouwing oogt Winkelcentrum Woensel in Eindhoven weer modern en ook het winkelaanbod is eigentijds. Tegenwoordig heet het officieel WoensXL, maar in de volksmond zal het waarschijnlijk altijd Winkelcentrum Woensel blijven.

Eindhoven_Winkelcentrum_Woensel

De gedachte achter dit concept is dat alle winkels elkaar aanvullen. Dat betekent dus een divers aanbod van kleding, schoenen, huishoudelijke producten, uiterlijke verzorgingsmiddelen, speelgoed, elektronica, games en interieur attributen.

Eindhoven_Winkelcentrum_Woensel

Maar je kunt in Winkelcentrum Woensel Eindhoven ook naar de kapper, de apotheek of een reisbureau, om maar wat extra mogelijkheden te noemen. Ook zitten een aantal grote supermarkten op dit terrein, dus eigenlijk kun je hier terecht voor alles wat je nodig hebt.

Eindhoven_Winkelcentrum_Woensel

En over eten gesproken: leuke lunchrooms, smakelijke restaurants en ijssalons behoren ook tot het assortiment van WoensXL, om de officiŽle naam nog maar eens te gebruiken. Hoe je dit winkelcentrum ook wilt noemen, je kunt er op winkelgebied sowieso alle kanten op.

WoensXL

Eindhoven_Winkelcentrum_Woensel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo