eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3

Serieuze proeftuin om een retailballetje op te gooien

Een van de (vele) interessante en vernieuwende concepten op voormalig industrieterrein Strijp-S in Eindhoven is de Urban Shopper. Hier vind je op de  begane grond van fabriekspand Anton (vernoemd naar Anton Philips) op 1500 vierkante meter een labyrinth van kleine winkeltjes met een eigenzinnig aanbod.

Volgens de verhuurder van het pand is de Urban Shopper ‘een serieuze proeftuin om een retailballetje op te gooien’. Sinds de opening wisselt het aanbod van winkeliers dan ook behoorlijk. Galerietjes, boetiekjes, ateliers, een kapper, bloemist, vintagewinkel, meubelontwerper en nog veel meer. En over een week kan het zomaar weer anders zijn.

Eindhoven_Urban_Shopper_01.jpg

De rode draad door het aanbod in de Urban Shopper is dat je hier echt dingen vindt die je niet snel ergens anders kunt kopen. Omdat ze handgemaakt of van eigen design zijn, of omdat ze van duurzame merken zijn die niet grootschalig produceren. In alle opzichten past dit aanbod bij het typisch Eindhovense gedachtengoed: creatief, innovatief en eerlijk.

Eindhoven_Urban_Shopper_03.jpg

Urban Shopper
Torenallee 60-02, Strijp-S, Eindhoven

Eindhoven_Urban_Shopper_02.jpg
Eindhoven_Urban_Shopper_05.jpg
Eindhoven_Urban_Shopper_04.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression