kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2

Duizelingwekkende waslijsten aan opties

Dit vakantiepark ligt in een ander mooi Brabants natuurgebied; De Peel. Een streek bij uitstek geschikt voor flinke fiets- of wandeltochten. Al heb je ook hier een keur aan vermakelijke faciliteiten. Maar houd wel wat tijd vrij voor een bezoek aan Eindhoven natuurlijk.

Want tja, wat heeft Vakantiepark Prinsenmeer eigenlijk niet? Alleen al de waslijst aan opties in het subtropisch zwemparadijs en het strandbad is duizelingwekkend. Kiezen tussen de meest spannende waterglijbanen of ontspannende luxe mogelijkheden (zoals een sauna, whirlpool en Turks stoombad) wordt nog lastig.

Ook op culinair gebied kun je in vakantiepark Prinsenmeer alle kanten op: van een ‘Amsterdams dorpsplein’ met terrasjes en fontein tot een heel foodcourt en een horecaplaza. Verder kun je er bowlen, shows bijwonen, of met de voetjes van de vloer in de disco. Maar eerlijk is eerlijk, voor dat laatste kun je in Eindhoven veel beter terecht.

Vakantiepark Prinsenmeer
Beekstraat 31, Asten

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression