eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttoren

Vakantiepark voor avontuurlijke sportfanaten

Wie sportief is aangelegd, kan in Eindhoven zeker zijn hart ophalen, want de stad heeft een hoog activiteitengehalte. Niet ver van de stad, in Westerhoven, vind je nog veel meer avontuurlijke mogelijkheden. En laat daar nou net ook een vakantiepark liggen.

Vakantiepark De Kempervennen bevindt zich vlakbij een aantal opmerkelijke sportcentra. Zo kun je bijvoorbeeld het hele jaar door skiŽn en snowboarden in echte sneeuw in Montana Snowcenter. Voel je je meer thuis op het water? Ga dan waterskiŽn of wakeboarden op een van de twee grote meren in de Kempervennen. Of neem duiklessen in het duikcentrum, waar je ook nog een flinke meerval kunt tegenkomen (Big Mama genaamd).

Snorkelen met tropische vissen kan dan weer in het subtropisch zwembad. En zo zijn er in totaal ruim 60 actieve belevenissen te ervaren in en rond deze vestiging van Center Parcs. Ook kun je hier op een bijzonder manier overnachten in een van de Eden cottages vol licht en ruimte of op luxe woonboten met veel privacy. Of je boekt gewoon een gezellig huisje met een gezellige groep vrienden of familie. Hoe dan ook, Eindhoven ligt in ieder geval praktisch naast de deur.

De Kempervennen
Kempervennendreef 8, Westerhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone