kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3

Autovrij park waar kinderen onbezorgd rond kunnen dartelen

Landal GreenParks is een bekende aanbieder van vakantieparken. Ook in de buurt van Eindhoven vind je een grote vestiging, middenin de Brabantse streek De Kempen welteverstaan; Het Vennenbos in Hapert, hemelsbreed 20 kilometer van Eindhoven.

Vakantiepark Het Vennenbos is een autovrij park, dus ultiem geschikt voor een verblijf met kinderen, die hier onbezorgd rond kunnen dartelen. En ze kunnen zich goed vermaken in het subtropisch waterparadijs met golfslagbad, een Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, Kids Junglebad en Lazy River. Hoe spannend kan het klinken?

Gewoon ouderwets wandelen kan trouwens ook in de mooie omgeving van dit park. Uiteraard vind je hier vennen en bossen,† maar ook heidevelden. Fijn afwisselend dus. In de avonduren kan het hele gezin zich vermaken in de Park Plaza of met een van de vele Fun & Entertainment-programma's. Het park telt ruim 53 hectare en 523 bungalows, dus plaats genoeg.

Opmerkelijk detail: Landal Het Vennenbos beschikt over een online supermarkt. Gelukkig ook over wifi in alle accommodaties, dus† voor boodschappen hoef je de deur niet uit. Voor een dagje uit in Eindhoven natuurlijk wel!

Het Vennenbos
Schouwberg 7, Hapert

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven