eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1

Handige ligging, persoonlijke service of een unieke zaal

Met drie grote bioscopen is Eindhoven ruim bedeeld. Het zijn bovendien drie wezenlijk verschillende bioscopen, dus er valt zeker wat te kiezen. Daarnaast is er nog filmhuis Natlab op Strijp-S.

Pathé
De Pathé bioscoop zit vlakbij het station en horecastraat Dommelstraat, dus dat is een handige ligging om je bioscoopbezoekje te combineren met een gezellig hapje vooraf en een lekker drankje achteraf. Van de bioscoop mag je alles verwachten wat een moderne bioscoop te bieden heeft: 3D-zalen en geavanceerde beeld- en geluidstechnieken.

Eindhoven_Pathe-bioscoop

Zien
Service bioscoop Zien onderscheidt zich vooral met de ruime, fluweelzachte stoelen en de mogelijkheid tot het bestellen van eten en drinken tijdens de film. Door het drukken op een knopje (op het tafeltje voor je) roep je iemand van de bediening die vervolgens je bestelling komt opnemen en brengen. Lekker luxe dus. En speciaalbiertjes in het bijbehorende glas behoren ook tot de mogelijkheden.

Eindhoven_ZIEN-Servicebioscoop

JT Eindhoven
De nieuwste bioscoop in Eindhoven is de JT. Niet alleen een grote, futuristisch ogend complex, maar ook nog met een unieke zaal in Nederland. Hier heb je een speciale 3D-bril nodig en zijn beeld en geluid zo scherp dat je stoel letterlijk meetrilt tijdens spannende scenes. Bovendien zijn die stoelen zo comfortabel dat je er eigenlijk niet meer uit wilt.

Eindhoven_JT-Bioscoop

Filmhuis Natlab
Filmhuis Natlab door Plaza Futura is de opvolger van het populaire filmhuis Plaza Futura aan de Leenderweg. Natlab is gevestigd in het karakteristieke gebouw dat vroeger fungeerde als het Natuurkundig Laboratorium van Philips. Het filmtheater beschikt over vijf filmzalen, waar je terecht kan voor de betere arthouse films. Tijdens de zomermaanden brengt Natlab twee keer per week de buitenfilm (zodra het donker wordt). Je kunt dan helemaal gratis in de buitenlucht film kijken op een groot scherm, waarbij populaire films uit het afgelopen seizoen of cultklassiekers op het programma staan. Lees meer over het Natlab in dit artikel.

Eindhoven_Natlab-filmhuis

Pathe
Dommelstraat 27, Eindhoven

Service Bioscoop Zien
Keizersgracht 19, Eindhoven

JT Eindhoven
Nieuwe Emmasingel 20, Eindhoven

Natlab
Kastanjelaan 500, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.