eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2

Dynamo - creatief platform voor jong talent

Oudere Eindhovenaren associëren Dynamo vooral met het vroegere festival voor heavy metal muziek. Jongere Eindhovenaren weten dat Dynamo tegenwoordig veel meer is dan dat.

Eindhoven_Dynamo

Zelf omschrijft Dynamo zich als ‘een creatief platform voor jong talent’. Daarmee is het een jongerencentrum, podium, workshopruimte en een school. Jongeren kunnen er terecht voor motiverende lessen en workshops in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media. Waarbij de subculturen Urban, Rock en Dance sterk vertegenwoordigd zijn.

Eindhoven_dynamo-concert

Je kunt echter ook heel leuk uitgaan in Dynamo. Er is een podium voor concerten en er worden ook evenementen en (nog steeds) festivals georganiseerd. Ook hierbij staan dezelfde subculturen centraal. Een andere belangrijke waarde bij Dynamo is diversiteit en multiculturaliteit. Oftewel: iedereen is welkom en mag zichzelf zijn. Kijk op de website van Dynamo voor het programma van de concerten die bijna dagelijks plaatsvinden in het jongerencentrum.

Dynamo
Catharinaplein 21, Eindhoven

Eindhoven_Dynamo

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.