kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazza

PopEi: talentenfabriek en muziekwerkplaats

Als het gaat om gerenommeerde, bewezen muziekoptredens heb je in Eindhoven meer dan genoeg keuze. Maar jong en/of nieuw talent ontdekken kan ook. Bij popcentrum PopEi in het Klokgebouw op Strijp-S.

PopEi zet zich in voor (beginnende en gevorderde) bands en muzikanten in alle mogelijk genres: metal, reggae, pop, rock, dance, folk, singer-songwriters en alles daar tussenin. Niet alleen krijgen ze bij PopEi letterlijk en figuurlijk een podium, maar ze kunnen er ook terecht voor repetitieruimtes, muziekles of bandcoaching, studio- en video-opnames, onderhoud van apparatuur, promotiemateriaal of communicatietips. Zelf noemt PopEi zich dan ook een talentenfabriek en een muziekwerkplaats.

Eindhoven_Strijp_S_-_Pop_Ei_-_01.jpg

Een sociaal gebeuren dus, wat versterkt wordt door de manier van werken in het bijbehorende horecagedeelte (waar je overigens lekker kunt eten). De medewerkers daar zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die via werkervaring in PopEi weer wat dichter bij een volwaardige baan komen.

Eindhoven_Strijp_S_-_Pop_Ei_-_05.jpg

PopEi’s kernactiviteit is dan ook talentontwikkeling, in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld ook door de inzet van stagiaires en vrijwilligers die op allerlei fronten betrokken worden bij de bedrijfsvoering en zich daardoor op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen.

Eindhoven_Strijp_S_-_Pop_Ei_-_03.jpg

PopEi
Klokgebouw 300, Eindhoven


Eindhoven_Strijp_S_-_Pop_Ei_-_04.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo