eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3

Multidisciplinaire plek op Strijp–S

In de Apparatenfabriek in Eindhoven werden vroeger de eerste radio’s en later ook tv’s van Philips geproduceerd. Nu is het een van de meest multidisciplinaire plekken op Strijp–S.

De begane grond biedt ruimte aan Capital D (Design Cooperation Brainport, organisatie van de internationaal befaamde Dutch Design Week),  Dutch Designwinkel Yksi en Caffee Allee. ZZP-ers vinden bij Seats2Meet op de eerste verdieping tijdelijke (net)werkplekken waarbij kennis delen centraal staat.

Eindhoven_Strijp_s_-_Apparatenfabriek.jpg

Op de overige etages zijn werkruimtes van creatieve ondernemers gevestigd: van modeontwerpers tot evenementenbureau’s, van grafisch vormgevers tot consultants, van studio’s tot fotografen en alles daar tussenin. Ook zetelt in de Apparatenfabriek stichting STRP, de organisatie van STRP Biënnale;  het grootste indoor art & technology festival van Europa dat om het jaar in het Klokgebouw plaatsvindt.

Eindhoven_Strijp_S_-_Apparatenfabriek_04.jpg

Apparatenfabriek
Torenallee 22-36, Strijp-S, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.