kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3

Bijzondere kennismaking met allerlei dieren

Eindhoven heeft zelf geen grote dierentuin, maar op fietsafstand ligt Dierenrijk in Nuenen. Een gemoedelijk, kindvriendelijk park waar van alles te doen is.

In Dierenrijk zijn meer dan vijftig diersoorten te zien: verschillende (roof)vogelsoorten, apen, katachtigen, olifanten, beren, maar ook schattige kleinere beestjes. Met een aantal kun je tijdens verschillende dierenshows op een bijzondere manier kennismaken. Ga bijvoorbeeld eens mee tijdens de 'toer de voer', de dieren Meet & Greet, de zeehondenshow, ervaar de kriebelvisjes of breng aan het einde van de dag de olifanten naar bed.

Boek hier je tickets voor Dierenrijk

Eindhoven_dierenrijk-nuenen

Benieuwd hoe het met je dierenkennis gesteld is? Test jezelf tijdens de leuke quiz of spijker jezelf bij tijdens een van de leerzame shows. Verder heeft Dierenrijk de grootste volière van Europa, een toffe speeltuin en overdekt speelpaleis en Parkbingo. Of doe mee met Power Schildpad (en ontdek wie de snelste schildpad is), ga klimmen met geiten en  knuffel de dwergexemplaren. Want dieren kijken is leuk, maar met dieren spelen is nog veel leuker!

Adres: Dierenrijk, Baroniehei, Nuenen
Openingstijden: dagelijks 09.30-17.30 uur

Eindhoven_dierenrijk-nuenen

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.