eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1

Capitool reisgids Noord-Brabant

Een schets van Noord-Brabant. Iedere Nederlander komt in Noord-Brabant iets van thuis tegen. Zijn vergezicht in de polder. Zijn duinen. Zijn bos en hei. Zijn veengebied. Zijn dorp aan de rivier. Zijn grote stad met musea, theaters en uitgaansleven. En de Brabander zorgt ervoor dat die bezoeker zich hier thuis voelt.

Capitool_Noord_BrabantIn de populaire serie 'Capitool reisgidsen' is dit een deel uit de reeks die de Nederlandse provincies behandelt. Ook deze gids heeft het inmiddels bekende uiterlijk: een luxe kleurengids met veel foto's en illustraties. In de inleiding is o.a. aandacht voor flora en fauna, historische gebouwen, religie, het carnaval en een korte geschiedenis.

Ook is een agenda met jaarlijkse evenementen opgenomen. Aan Eindhoven worden 8 pagina's gewijd met tips voor bezienswaardigheden: kerken, musea, rondvaarten, waarbij volgens vast stramien de sterattracties apart worden aangegeven.

De rest van de provincie wordt op gelijke wijze behandeld. De gids besluit met tips voor accommodatie: hotels en campings, restaurants, buitenactiviteiten en adressen voor (luxe) winkels en uitgaanstips. Een mooi verzorgde uitgave met register en plattegronden. 

Capitool reisgids Noord-Brabant
Jan Leemans
Van Reemst, 2004
ISBN 
9789041026743
€ 22,95

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven