eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3

Stadsgids 'This is Eindhoven'

Eindhoven richt haar pijlen op het centrum van de stad als het gaat om shoppen, lekker eten en drinken of een bijzonder avondje uit. Eindhoven centrum heeft het allemaal. Daarnaast is het een compacte stad met een snelle vebinding naar Eindhoven Airport en het Brabantse groene landschap om de stad heen.

Eindhoven_stadsgidsVers van de pers, de nieuwe stadsgids This is Eindhoven! De vormgeving van de stadsgids haakt aan op de toeristische website This is Eindhoven. Zelfs voor Eindhovenaren staan er verrassende  locaties, routes en weetjes in. De city guide is een kleurrijk en verbeeldend boekje, geschreven in het Nederlands en Engels. Daarnaast heeft het twee pagina’s met kortingsbonnen met een totaalwaarde van € 160,-.  
 
Naast winkelen kun je in Eindhoven ook heerlijk vertoeven in het groen. In het hoofdstuk Groen Eindhoven leer je Eindhoven kennen vanaf de rivier de Dommel met een SUP-board (Stand Up Paddling). Deze route gaat dwars door het centrum van Eindhoven en je vaart via de Genneper Parken over de ‘watervallen’ bij het Van Abbemuseum, langs de Effenaar tuin door naar het TU/e terrein.

Nog niet zo lang is Eindhoven een nieuwe winkel gebied rijker; Woensel WestSide Stores. Een verzameling van unieke, creatieve en duurzame winkels. In de city guide maak je kennis met de ondernemers in dit kleurrijke winkelgebied. Maar er zijn nog meer nieuwe winkels en eetgelegenheden in Eindhoven te ontdekken.

In de rubrieken ‘Door de ogen van’  komen Eindhovense ondernemers aan het woord met hun bevindingen en updates over nieuwe leuke plekken. Lees het verhaal van Joep, de kok van het Ketelhuis, Daan de Eindhovense koffiebrander, Elisa mede-eigenaresse van Doortje Vintage en Marleen van Supclub Eindhoven.

This is Eindhoven
(Stadsgids)
Uitgave van Eindhoven365
2015
Te bestellen via: info@thisiseindhoven.nl

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone