indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoren

Als een echte local op je fietsje door de stad cruisen

Zoals elke Nederlandse stad heeft ook Eindhoven een hoog fietsgehalte. De meeste inwoners doen zoveel mogelijk op de fiets en overal liggen goede fietspaden.

Bovendien is Eindhoven ook een handige uitvalsbasis voor verschillende fietstochten door en rond de stad en Zuidoost-Brabant. Daarover kun je meer lezen in het artikel in de rubriek Tips. Hoe dan ook; het loont zich zeker om tijdens je bezoek aan Eindhoven een fiets te huren, zeker als je meerdere dagen blijft. Bovendien is het gewoon erg leuk om als een echte local op je fietsje de stad te cruisen.

Eindhoven_Station_03.jpg

Fietsen huur je in Eindhoven in de buurt van de treinstations. Je hebt de ov-fiets van de NS, verkrijgbaar in de fietsenstalling aan de centrumzijde van het Centraal Station en in fietskluizen (zelfservice met een ov-chipkaart) aan de noordzijde en op station Strijp-S. Je kunt ook fietsen huren bij de Eindhoven Brandstore/VVV (link), naast het centraal station.

Eindhoven_Fietsenstalling.jpg

Eindhoven_Lichtplein_06.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven