eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4

Op het station of bellen en bestellen

De noodzaak voor een taxi is in Eindhoven eigenlijk niet erg groot. De meeste bezienswaardigheden zijn te voet, per fiets of met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Maar taxiís zijn wel voorhanden in de stad, mocht je er een nodig hebben, bijvoorbeeld om van een hotel aan de rand van Eindhoven in het centrum te komen.

Veel taxistandplaatsen kent Eindhoven niet. De beste plek om er een te vinden, is op het centraal station. Daar staan ze zowel aan de de Noord- als Zuidzijde klaar. Verder kun je in het centrum tijdens stapavonden (donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond) ook taxiís krijgen rondom uitgaanscentrum Stratumseind.

Eindhoven_Taxi.jpg

Heb je een taxi nodig en ben je niet in de buurt van het centrum, dan kun je het beste bellen en bestellen. Er zijn verschillende taxibedrijven actief in Eindhoven. Maar nee, Uber heeft (nog) geen poot aan de grond in de stad, al heeft die organisatie daar schijnbaar wel interesse in.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven