kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouw

PSV Museum en Stadiontour: een must voor echte voetbalfans

Voetbalfans mogen tijdens een bezoek aan Eindhoven het Philips Stadion zeker niet overslaan. Alleen al de locatie van de thuisbasis van PSV is bijzonder, want het is een van de weinige grote voetbalstadions die middenin het centrum van een stad staat.

Dat heeft alles te maken met oprichter Philips, die zijn sportvereniging in eerste instantie oprichtte voor de werknemers die in het naastgelegen Philipsdorp ook een woning kregen van hun werkgever. 

Eindhoven_psv-museum

PSV Museum
Een van de onderdelen van een stadionbezoek is het PSV museum, waar de geschiedenis van de succesvolle club verteld wordt. je kunt er voetbalhelden zoals Jan van Beveren en Romario ‘ontmoeten’, de grootste prijzen uit de clubhistorie zien blinken en andere bijzondere memorabilia, foto’s en videobeelden bekijken. Kinderen kunnen zich vermaken met een touchscreen en een periscoop gericht op het stadion, of elkaar aftroeven met al hun PSV-kennis.

Eindhoven_PSV-Museum-stadiontour

Combineer je bezoek aan het PSV museum met een Stadiontour waarin het veld, de spelerstunnel, de kleedkamers, het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage en Caffee 1913 aan bod komen.
PSV Museum
Frederiklaan 10, Eindhoven

Lees meer over het PSV-stadion in dit artikel.

Eindhoven_PSV_Museum_kleedkamer

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven