kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3

Een positieve sfeer in aandacht en kleding

Voor iedere vrouw die dol is op kleurrijke, bloemige jurken is de winkel Pantalone in Eindhoven absoluut een aanrader. Hier kom je ogen tekort en zal de vraag niet zijn of je met een nieuwe aanwinst naar huis gaat, maar met hoeveel nieuwe aanwinsten.

Pantalone bestaat al sinds 2004 en verhuisde in 2015 naar een groter en karakteristiek pand aan de Gestelsestraat in Eindhoven. Dat bood ruimte aan een verbreding van het aanbod, dus voortaan kunnen ook mannen en kinderen er kleren vinden die niet doorsnee zijn. Al blijft Pantalone vooral doen waar het goed in is: vrouwen de beste jurken aanmeten.

Eindhoven_Pantalone_02.jpg

Daarbij helpt niet alleen het enorme assortiment, maar zeker ook het oprechte advies en de aandacht van het personeel. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘Jouw sterke kanten naar voren halen en benadrukken, is een kunst die wij verstaan en waar we jou heel graag mee helpen als je er open voor staat. Voor alle ‘figuurproblemen’ zien wij mogelijkheden en oplossingen.’

Die positieve sfeer vind je ook terug in de kleren: veel kleur en vrolijkheid, printjes en dessins, maar ook rustige en effen stoffen of zakelijke outfits. Dat maakt Pantalone in Eindhoven, wederom in de woorden van de mensen die er werken ‘een paradijs waar vrouwen even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.’ En was dat niet ook de reden van je stedentrip naar Eindhoven?

Eindhoven_Pantalone_03.jpg

Pantalone
Gestelsestraat 70, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression