eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terras

Eindhoven viert een weekend lang liefde voor de mode

Parijs, New York, Milaan en Amsterdam hebben fashion week, maar Eindhoven heeft It's Fashion Weekend. Want het is natuurlijk helemaal des Eindhovens om ook dat net iets anders aan te pakken dan de rest.

Elk jaar in september, zodra de zomervakantie voorbij is en de winkels hun nieuwste najaarsmode presenteren, viert Eindhoven een weekend lang liefde voor de mode. Op verschillende plekken in de stad (voornamelijk centrum en Strijp-S) kun je dan uiteenlopende activiteiten ervaren, zowel binnen als buiten.

Eindhoven_its-fashion-weekend

Tijdens dit weekend draait alles om fashion, design, food en music. Het programma en de locaties zijn elk jaar anders, maar wederkerende onderdelen zijn in ieder geval catwalk shows, pop-up zaakjes, lezingen en modieuze borrelfeestjes in de avonduren. Ook voor kinderen worden leuke dingen georganiseerd, zodat de ouders in kwestie zich volledig op de mode kunnen richten.

Dus wil je in een weekend volledig op de hoogte zijn van de nieuwe trends voor herfst en winter? Of je met een vriendengroep helemaal onderdompelen in alles wat met mode te maken heeft? Of juist eens een keer niet doorsnee winkelen? Blok dan Ė zodra de data bekend zijn Ė het septemberweekend van ITíS FASHION WEEKEND in je agenda en kom naar Eindhoven!

Meer informatie over het programma op de website het evenement.


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression