kerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terras

Costes Eindhoven: De Ultieme Fashion Beleving

Costes Eindhoven, midden in het centrum van de stad, op de hoek van de Rechtestraat en de Demer, is veel meer dan alleen een winkel voor modebewuste shoppers. Het is een winkel om te ontdekken. Costes heeft 16 vestigingen verspreid over Nederland. Toch is Costes Eindhoven uniek.

Eindhoven_costes_eindhoven_ingang.jpg

Costes Eindhoven: een Architectonisch Juweel
Het gebouw waarin Costes Eindhoven gevestigd is, is op zichzelf een kunstwerk. Dit geheel verbouwde pand draagt de naam: Department, een knipoogje naar het warenhuis Vroom & Dreesmann dat hier vroeger zat. Behalve Costes zitten in hetzelfde pand een mix van winkels, horeca en kantoren.

Het gebouw heeft een eigentijdse uitstraling en het interieur weerspiegelt de unieke en verfijnde stijl die Costes wereldwijd bekend heeft gemaakt.†Het interieur van Costes Eindhoven is zorgvuldig ontworpen om een luxueuze sfeer te creŽren die perfect past bij de kleding die er verkocht wordt. Van de chique verlichting tot de verfijnde inrichting, elke hoek van de winkel straalt klasse uit.

Eindhoven_costes_eindhoven_2.jpg

Een Schatkamer van Stijl
Costes staat bekend om zijn eigentijdse mode voor zowel dames als heren. Bij Costes Eindhoven vind je een uitgebreide collectie van de nieuwste trends en tijdloze klassiekers. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse look wilt opfrissen, Costes heeft het.

Van elegante jurken tot stijlvolle broeken, van trendy jassen tot accessoires die je outfit compleet maken - Costes biedt een brede selectie begerenswaarige kleding en top fashion die je stijl naar een hoger niveau tillen. Je vindt hier altijd iets dat bij jouw persoonlijk past.

Eindhoven_costes_eindhoven_4.jpg

Waarom Costes geiiefd is
Costes heeft een reputatie opgebouwd en is een van de meest geliefde modemerken in Nederland. Wat Costes zo beroemd maakt, is de combinatie van kwaliteit, stijl en betaalbaar. De kleding is niet alleen modieus, maar ook betaalbaar, waardoor fashion voor iedereen toegankelijk wordt.

Bovendien streeft Costes ernaar om een unieke winkelervaring te bieden. Winkelen bij Costes gaat verder dan alleen kleding kopen; het is een kans om je eigen stijl te ontdekken in een prachtige omgeving. Kortom, Costes Eindhoven is een modeparadijs in het hart van de stad.

Eindhoven_costes_eindhoven_3.jpg

Trivia
Costes is een Nederlands bedrijf en onderdeel van The Sting Companies (The Sting, Cottton Club, De KOOPman), een keten met kledingwinkels in een aantal steden in Nederland. Costes ontwerpt zelf de kleding en richt zich voornamelijk op vrouwen. De eerste winkel was in Utrecht en opende in 2013.

Adres: Costes Women, Rechtestraat 6, Eindhoven
Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 09.30-18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur, zondag vanaf 11.00 uur en maandag vanaf 10.00 uur

Volgend artikel: Urban Shopper, een labyrinth van kleine winkeltjes op Strijp-S
Vorig artikel: 2Balou wanneer je liever niet bij bekende ketens koopt

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression