indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3

Verwen jezelf met een picknick in het park

Voor een lekkere lunch in de natuur of een hapje en drankje aan het einde van een dagje sightseeing en shoppen in Eindhoven, kun je ook denken aan een heerlijke picknick in een van de parken in Eindhoven. Je hoeft niet zelf voor alle hapjes en drankjes te zorgen, want Picknick040 bezorgt picknickboxen op de door jou gekozen locatie.

Picknickplaatsen†
Eindhoven kent een aantal leuke parken en locaties waar je je picknickkleedje kunt neerleggen en kan genieten van eten en drinken in de buitenlucht. Picknick040 is een nieuw bedrijf dat op bestelling picknickboxen levert in een aantal Eindhovense parken. Oprichtster Myra Bettonville springt op haar bakfiets en komt de boxen persoonlijk op de afgesproken tijd brengen op een door de klant aangegeven locatie.

Eindhoven_picknick-park

Picknickboxen
Er is keuze uit verschillende picknickboxen met allerlei lekkere broodjes en hapjes. Er is ook een vegan suikervrije en glutenvrije variant. Drank is ook mogelijk in allerlei soorten (bier, wijn, rosť, cava, bruiswater, fruitwater of een smoothie).
Binnenkort start het bedrijf met een Local Heroes box, bestaande uit een borrel assortiment met het lekkerste van de beste restaurants uit Eindhoven.

De boxen zijn voor minimaal 2 personen en de prijzen variŽren van Ä 10 tot Ä 25 per persoon. Bij alle boxen wordt een buitenspelletje meegeleverd. Bestek, servetjes, natte doekjes en een afvalzakje zitten er standaard bij. Optioneel zijn ook picknickkleedjes te bestellen.†

Eindhoven_picknick

Openingstijden
Tijdens de openingstijden, van woensdag tot en met zondag, fietsen de medewerkers van Picknick040 rond in de zes zuidelijke parken in Eindhoven, te weten: Stadswandelpark, Genneper Parken, Ton Smitspark, Anne Frank Plantsoen, Dommelplantsoen en het Lex en Edo Hornemannplantsoen. De Karpendonkse Plas wordt 1 maal per dag bezocht. Boxen zijn te bestellen via de website van Picknick040, die worden dan bezorgd op de locatie naar keuze.

De openingstijden van Picknick040 zijn:
Woensdag 13.00 tot 19.00 uur
Donderdag 15.30 tot 19.00 uur
Vrijdag 15.30 tot 19.00 uur
Zaterdag 13.00 tot 19.00 uur
Zondag 13.00 tot 19.00 uur†

Eindhoven_picknick-picknick040

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven