eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4

Eerste restaurant Taco Bell in Nederland

In april 2017 opende de bekende restaurantketen Taco Bell in Eindhoven haar eerste restaurant in Nederland. Het nieuwe restaurant is het eerste van de ruim twintig geplande restaurants in Nederland in de komende vier jaar.  Hiermee bouwt Taco Bell, ’s werelds grootste restaurant met Mexicaanse invloeden, verder aan zijn internationale groei.

Taco Bell is ‘s werelds grootste op Mexicaans-geïnspireerde quick service restaurant en wereldwijd bekend om zijn crunchy taco’s, burrito’s, nacho’s, Cruchwraps Supremes en quesadilla’s. Het bedrijf wil nu ook Nederland kennis laten maken met lekkere en verse ingrediënten en goede service.

Eindhoven_Taco-Bell-restaurant

Taco Bell Eindhoven
De nieuwe vestiging op de hoek van de Rechtestraat en Kerkstraat ligt midden in het populaire winkel- en horecagebied van Eindhoven. Het restaurant heeft een urban design met Californische invloeden en er is een muur met kunstwerken van lokale designers. Het pand heeft tachtig zitplaatsen, gratis wifi en oplaadpunten voor telefoons en laptops.
 
Naast de befaamde crunchy taco’s, burrito’s en nacho’s, staat er een nieuw soort quesadilla op de kaart. Speciaal voor de Nederlandse markt wordt er verse Pico de Gallo salsa toegevoegd. Gasten hebben bij alle maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees: spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork. Ook is er een vegetarische variant met bonen. Wat de bestelling ook is, alles wordt vers bereid in de open keuken. Om de Mexicaanse sfeer te versterken, kunnen gasten ook kiezen uit een Mexicaans of normaal biertje of een van de bekende frisdranken.

Eindhoven_Taco-Bell-restaurant

Live Más
Taco Bell is in 1962 opgericht door marinier Glen Bell uit Downey in Californië. Hij wilde een bedrijf opzetten dat innovatief is, de grenzen opzoekt, deze soms een beetje overschrijdt en een voorloper is. Dat uitte zich onder andere in de Crunchy Taco in 1962 en de eerste Crunchwrap Supreme in 2005. Ook komt het terug in de slogan Live Más wat letterlijk 'Leef Meer' betekent en waarmee ze iedereen willen inspireren om zoveel mogelijk uit het leven te halen.

“We kijken ernaar uit om Nederland te laten genieten van onze gedurfde smaken en verse ingrediënten”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. “We hebben al een trouwe groep van fans in dit land en we zien daarom een grote kans voor Taco Bell. We brengen graag Más Taste, Más Value en Más Heart naar de Nederlandse consument. Eindhoven vinden we een heel goede locatie voor onze eerste Nederlandse vestiging. Het is een dynamische en internationale stad en heeft naast een moderne uitstraling, heel gezellige en levendige inwoners, precies wat goed bij Taco Bell past”.

Taco Bell
Rechtestraat 62, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo