kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttoren

Gezond snacken bij SNCKBR

Green is the new black. Dat is althans de slogan van SNCKBR, een ‘gezonde’ snackbar in de Willemstraat in Eindhoven. Want bij SNCKBR begrijpen ze dat wij gewone stervelingen nou eenmaal de verleiding van pizza’s, burgers, bitterballen en andere snacks moeilijk kunnen weerstaan.

Eindhoven_snckbr-restaurant

LET OP: deze zaak is gesloten!

Maar, zoals ze zelf op hun website zeggen; ‘Omdat niemand al etend in een doorgekookte bankaardappel wil veranderen, is er SNCKBR. Waar zondigen tot gezondigen wordt verheven.' In deze zaak maken ze zogeheten troostvoedsel met duurzame ingrediënten dat bovendien minder vet, geen geraffineerde suikers en E-nummers en, als het even kan, ook nauwelijks gluten of koolhydraten bevat. Er zijn wel frieten, maar dan van zoete aardappel uit de oven.

Eindhoven_snckbr-restaurant

Vegetariërs en zelfs veganisten kunnen hier ook terecht voor een dagelijkse portie snackfood. Van steak tot lichte cocktail, een ding staat centraal; ‘het is altijd vrij van bullshit’, aldus de eigenaars. Dat geldt voor zowel de lunch- als de avondkaart. Op het menu staan gerechten als pizza, kipsalon, burgers, shoarma, risotto en brownies, maar dan in een gezonde variant.

Eindhoven_snckbr

De bodem van de pizza is gemaakt van bloemkool, de broodjes en pitabroodjes van spelt, de brownie van rauwe cacao en dadels en de kapsalon is een KIPsalon, met kippendijvlees, zoete aardappelfrites en skinny mayonaise. Daarnaast zijn er nog meer gezonde opties als zucchini spaghetti, soepen, salades en pokebowls.

Eindhoven_snckbr-restaurant

Zelfs het interieur van SNCKBR is gemaakt van natuurlijke materialen. Dat is pas snacken zonder schuldgevoel! Bij SNCKBR kun je de hele dag terecht voor healthy comfort food. Van ontbijt tot late night snacks. Gezellig borrelen kan je er ook, in de kelder van het pand zit ook een cocktailbar.

Openingstijden: zondag tot donderdag tussen 10.00 en 23.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 02.00 uur.

SNCKBR
Willemstraat 1D, Eindhoven

Eindhoven_snckbr-snackbar

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo