kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3

Laat je verrassen door de service en de sfeer

De meeste personeelsleden van lunchzaak Brownies&downieS, in het Victoriapark in Eindhoven, hebben een verstandelijke beperking. Hier hoef je dus niet op een standaard bediening te rekenen en dat is juist een van de redenen om er te gaan eten. Je wordt er namelijk altijd op een bijzondere, persoonlijke en vooral spontane manier geholpen.

Brownies&downieS is een franchiseketen met vestigingen in heel Nederland en een goed verhaal. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt komen dankzij deze formule echt tot hun recht en dat is erg leuk om te ervaren. Bovendien biedt de menukaart veel verschillende opties; van vers belegde broodjes, salades, sandwiches, soepen en hamburgers tot een goede 3-gangen high tea. De chefkok zorgt regelmatig voor nieuwe verrassende gerechten voor de lunch of het diner.

Eindhoven_brownies-downies

Extra leuk en spontaan is de aanschuifavond die elke tweede vrijdag van de maand wordt gehouden. ‘Eten wat de pot schaft’, is dan het devies. Dus laat je vooral verrassen, zowel door de maaltijd als door de service en de gemoedelijke sfeer bij Brownies&downieS in het Victoriapark in Eindhoven.

Brownies&downieS
Victoriapark 1, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo