kerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazza

100% natuurlijk met speciale aandacht voor organische - en streekproducten

Last van voedselallergieën, -intoleranties of wil je vooral uit gezondheidsoverwegingen zo (h)eerlijk mogelijk eten? Dan kun je je vast helemaal vinden in het concept van The Happiness Cafe in Eindhoven.

Een zaak waar je niet alleen 100% natuurlijke voeding krijgt, maar die ook nog eens speciale aandacht heeft voor organische - en streekproducten. Je kunt er de hele dag terecht voor uitgebreide ontbijtjes, smoothie bowls, salades, diverse yoghurt varianten en een meer dan uitgebreide lunchkaart.

Eindhoven_Happiness-cafe

Wie bij al dat gezonds denkt dat je hier niet hoeft aan te kloppen voor zoetigheden, heeft het mis. In eigen bakkerij worden namelijk de beste (verantwoorde) baksels gemaakt, zoals bananenbrood, havermoutkoeken of sea salted caramel brownies.

Alle gerechten zijn rijk en vaak ook verrassend samengesteld, gericht op gezond en beter eten. Veel opties zijn geschikt voor vegetariërs of veganisten en voor mensen met een specifiek dieet (bijvoorbeeld gluten-, lactose-, koolhydraten- of suikervrij) bedenken de medewerkers van The Happiness Cafe graag (ver)nieuwe(nde) mogelijkheden. Elke week bedenken ze andere recepturen.

Eindhoven_happiness-cafe

Leuk detail is dat je bij The Happiness Cafe aan de Emmasingel detox programma’s kunt kiezen. Van een lichte variant om op te laden na een avondje stappen tot een zwaardere kuur als start van een nieuwe levensstijl; de juice pro’s bedenken een persoonlijk detox programma op maat.

Zo kan je kiezen voor de de Green Machine. een juice met spinazie, komkommer, bleekselderij, boerenkool, groene appel en citroen. De toelichting luidt: hydrateert, reinigt, ontgift, celbescherming en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast is er de Açai Bowl. Dat is een smoothie met açai, guarana, amandelmelk, banaan, gegarneerd met bio granola en stukjes banaan. Hier luidt de toelichting: antioxidant powerhouse, natuurlijke anti-aging en bevat alle essentiële aminozuren. Als dat niet gezond is...

The Happiness Cafe
Nieuwe Emmasingel 9, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven