kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3

Tostinamen die vanzelf uitnodigen tot bestellen

Tosti’s krijg je bijna overal, maar een zaak die gespecialiseerd is in de meest uiteenlopende tostivarianten is toch van een andere orde. Bij Krok Madam in Eindhoven kunnen fervente tostiliefhebbers hun hart ophalen.

Sommige tostinamen nodigen vanzelf al uit tot bestellen. Hier vind je combinaties die je wellicht zelf niet snel zou bedenken, maar toch zeker verrassend goed smaken. Zoals de Hungry Henriette met gegrilde scharrelhoen, avocado, gerijpte weidekaas, gryere en zongedroogde tomaat. Of the Naughty One met bacon, gerijpte weidekaas, gryere, bosui, rode ui, prei. Om maar twee voorbeelden te noemen.

Eindhoven_krok-madam-tosti

Overigens hebben ook vegetariërs en/of visliefhebbers hier genoeg smakelijke keuzes. Voor veganisten wordt het lastig, want de grote gemene deler op de menukaart van Krok Madam aan de Nieuwe Emmasingel is en blijft natuurlijk kaas. Wil je liever iets dat minder zwaar op de maag ligt, dan bestel je gewoon een soepje, salade of yoghurtontbijtje, want die staan op de kaart. Net als een grote keuze aan gezonde, verse sapjes.

Krok Madam
Nieuwe Emmasingel 5, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven