kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouw

Gezonde juices en sporten

Het Victoriapark, achter het voormalige Philips Lighting, begint een nieuwe hotspot te worden in Eindhoven. Leuke zaakjes met leuke terrasjes als Brownies & Downies, koffiebar Zwartwit en juicebar TwentyTwo, met supergezonde versgemaakte juices en broodjes.

Eindhoven_Twenty-Two-juices

LET OP: deze is zaak is verhuisd naar Son en Breugel!

Twenty Two gelooft in lekker en gezond eten. De versgemaakte coldpressed juices, smoothies en gerechten zijn zo samengesteld dat je de benodigde voedingsstoffen binnen krijgt om je immuunsysteem en stofwisseling op peil te houden. Voor de juices gebruikt TwentyTwo de coldpressed methode waarbij er geen hitte vrijkomt waardoor alle vitaminen, mineralen en enzymen bewaard blijven.

Eindhoven_TwentyTwo-juices

Door deze methode te gebruiken wordt zo veel mogelijk sap uit het pulp geperst waardoor het pulp bijna volledig droog achterblijft. De meeste juices bevatten veel groenten en ook fruit, omdat ze bij TwentyTwo geloven dat dit de meest gezonde combinatie is. Groenten en fruit worden dagelijks vers geleverd door de lokale groenteboer.

Ontbijt en lunch
Naast de juices kun je bij TwentyTwo ook dagelijks terecht voor verse en huisgemaakte ontbijtjes en lunch met gezonde gerechten als stoere boterhammen, vers fruit, lekkere boerenyoghurt en gezonde en lekkere salades. Voor ieder wat wils, ook glutenvrij, suikervrij en vegan. Thuisbezorging is ook mogelijk.

Eindhoven_Twenty-Two-juices

Personal Trainingsstudio
TwentyTwo combineert de juicebar met een trainingsstudio, waar personal trainer Irmo Emmaneel met behulp van de nieuwste apparaten, unieke begeleidingstechnieken en nieuwste snufjes kan zorgen voor een training op maat, met doelgerichte begeleiding en een ruime keuze aan sportmogelijkheden. Deze combinatie van passie voor sporten met oog op resultaat, en een breed aanbod van gezond en lekker eten en drinken maakt TwentyTwo tot een uniek concept in Eindhoven.†

Foto's Hylke Greidanus

Eindhoven_TwentyTwo-juices

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.