eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2

Soep- en saladebar PIT

Een van de nieuwste aanwinsten in Eindhoven is PIT, de eerste soep- en saladebar van de stad. Hier kun je gezond maar wel lekker eten in een gezellig, fris interieur. Bovendien is de locatie, de Kerkstraat, aan een succesvolle opmars als culinaire hotspot bezig.


LET OP: deze zaak is gesloten!

Daarmee zit PIT helemaal op zijn plek op dit plein in Eindhoven waar in de zomer gezellige terrassen worden ingericht. Dan is het dus helemaal fijn zitten. Maar ook in de koudere maanden gaat een verwarmend vers soepje of een stevige maaltijdsalade er prima in natuurlijk. Of je neemt een lekker wijntje en/of speciaal biertje met een gezellige borrelplank.

Eindhoven_pit-saladebar

Bij PIT gebruiken ze voor hun gerechten alleen maar verse en zoveel mogelijk regionale en/of biologische producten. Je krijgt er naast soep en salades ook rijk belegde boterhammen en goed gevulde smoothies. Extra pluspunt: naast salades van het huis kun je er ook een helemaal naar wens samenstellen en zo rijkelijk vullen als je wilt. En de keuze is echt reuze.

PIT
Kerkstraat 18, Eindhoven

Eindhoven_PIT_saladebar

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven