kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terras

Twee vestigingen en veel keuzemogelijkheden

Met twee vestigingen in Eindhoven kun je Bagel & Juice in deze stad gerust de (bescheiden) marktleider noemen op het gebied van de ronde, zoete broodjes met een gat erin. Al jaren is het een geliefde hang out in het centrum voor liefhebbers van rijkelijk belegde bagels, verse sapjes en goede koffie of thee.

Om nog even op die sapjes terug te komen: bij Bagel & Juice kun je kiezen uit 27 verschillende soorten en nog meer verschillende verse ingrediŽnten. Keuzes alom dus, net als voor de soorten beleg op je bagel, of het type bagel zelf. Om over de koffiemogelijkheden maar te zwijgen. Overigens ook allemaal met decafe bonen te krijgen.

Eindhoven_Bagel_&_Juice_01.jpg

In de knusse kleine vestiging op de Kleine Berg hangt altijd een gezellige sfeer en op het schattige terras aan de straatzijde heb je een leuk uitzicht op de continue stroom mensen in dit charmante straatje. De nieuwe vestiging op Strijp-S is heel anders, ondanks de vertrouwde kwaliteit van het eten en drinken. Deze zaak is ruimer opgezet en heeft een veel weidser uitzicht over het nog in volle ontwikkeling zijnde industrieterrein.

Dus eigenlijk heb je ook hierin weer keuzestress op Bagel & Juice gebied: ga je voor klein en charmant, of voor ruim en bedrijvig? Hoe dan ook: het smaak top beide plekken even goed.

Eindhoven_Bagel_&_Juice_02.jpg

Bagel & Juice
Kleine Berg 19, Eindhoven
Torenallee 60, Eindhoven

Eindhoven_Bagel_&_Juice_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo