eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouw

Elk gerecht belandt als een groot feest op je bord

Deze ontbijt- en lunchzaak is een begrip in Eindhoven. Het is al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw in hetzelfde statige pand in het stadscentrum te vinden. En als iets al zo lang bestaat, is daar uiteraard een heel goede reden voor.

Bij Broodje Smits is die reden even voor de hand liggend als subliem: de fantastische keuken, van waaruit elk gerecht als een groot feest op je bord belandt. De kaart is ontzettend uitgebreid en veel gerechten en/of producten krijgen een smaakvolle, eigen signatuur mee. Bijvoorbeeld het broodje gehaktbal uit eigen keuken, dat ongeëvenaard is. En zo staan er nog meer Broodje-Smits-originals op de kaart.

Eindhoven_Broofje_Smits_lunchroom.jpg

Of het nu huisgemaakt is, of niet, bij Broodje Smits krijg je altijd waar voor je geld. En hoe. Overvolle borden, rijk gegarneerd met veel bijgerechten, waardoor je bijna niet meer aan het daadwerkelijke gerecht toe zou komen. Van dik belegde Italiaanse bollen tot saté met brood, of een keur aan verschillende soorten uitsmijters en omeletten, goed gevulde maaltijdsoepen en nog veel meer.

De bonus zit ‘m bij broodje Smits in de kleine, maar zeer gewaardeerde extra’s, zoals een borrelglaasje Baileys of andere likeur bij je afsluitende kopje koffie na de maaltijd. En het supervriendelijke personeel, dat ondanks de drukte tijdens spitsuren altijd voor een persoonlijke benadering zorgt.

Eindhoven_B&B_Budgethotel_De_Zwaan_01.jpg

Broodje Smits
Wilhelminaplein 4, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo