indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3

Meneer De Boer: breakfast all day..

‘Breakfast all day’, dat is het concept van Meneer De Boer. De eigenaars haalden hun inspiratie uit New York en voorzien daarmee juist in Eindhoven in een groeiende behoefte. Tegelijkertijd hielden ze de inrichting van hun zaak heel huiselijk en gezellig, wat weer een hoog Brabants tintje heeft.

De waren van Meneer De Boer zijn per definitie met veel zorg en oog voor kwaliteit bereid. De koffie komt van de lokale Stadsbranderij Beanbrothers, dus verser dan dat krijg je het simpelweg niet. Thee kun je zelf uitkiezen aan de Teabar, waar je kleine buisjes met alle soorten theebladeren ziet staan, vergezeld van inspirerende namen als Paradise of Notendroom.

Eindhoven_Meneer_de_Boer_lunchroom.jpg

Ontbijt
Voor het ontbijt (of lunch, wat je wilt, het gaat hier immers de hele dag door..) heb je ook legio mogelijkheden. Hartig met een dikke snee brood, rijk gevulde havermout of huisgemaakte granola? Of liever zoet met een croissantje, wentelteefjes, American pancakes of wafels? Wil je van alles wat? Dan kun je ook je eigen ontbijt samenstellen, zo uitgebreid als je wilt (er is ook een anti-kater variant). En er staat sowieso een pan verse soep klaar. Bovendien is alles bij Meneer De Boer homemade.

Nog niet verzadigd? In eigen keuken worden ook dagelijks heerlijke taarten, cakes, rocky road bars en meer lekkernijen gebakken.

Meneer De Boer
Keizersgracht 20, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.