kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1

Vol van Maan

Vol van Maan van de Eindhovense Sandra Bernart, is een licht absurde en bevrijdende roadnovel over het voldoen aan andermans verwachtingen, met angst als katalysator en leugens als smeerolie. En een hond.  

Eindhoven_Boeken_Sandra_Bernart_Vol_van_MaanLaurens doet mee aan een liftwedstrijd naar Lissabon samen met medestudente Maan. Zij ziet de wedstrijd als een reis en laat zich gemakkelijk afleiden. Hij wil maar een ding: winnen. Tijdens hun trip langs ranzige parkeerplaatsen, de slippers van Chris Froome, broederlijke onmin, een devote Deen, Baskische passie en een handvol pelgrims krijgt Laurens een andere kijk op de relatie met zijn vader. Dit drijft hem tot een merkwaardige daad. Wanneer ben je op reis en wanneer op de vlucht? En hoe ver ga jij om gezien te worden?

Sandra Bernart (1973) studeerde Economische Psychologie. Ze werd verkozen tot Eindhovens Schrijftalent 2017. Haar onvolprezen debuutroman 'Ik zag Menno' behaalde de finale van de Coffeecompany Book Award 2015 en de Hebban Debuutprijs 2016. Sandra heeft een zachte g, maar daar merk je niets van als ze schrijft.

Vol van Maan
Sandra Bernart
Palmslag, 2018
ISBN 9789491773822
€19,95 (paperback)
€  9,99 (ebook)

Bestel Vol van Maan bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.