kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1

Boonstra : 19 lessen uit het leven van Nederlands meest dwarse CEO

Boonstra is het verhaal van een eigenwijze provinciejongen die zonder diploma’s of kruiwagens de meest spraakmakende en ondernemende CEO van ons land zou worden. Cor Boonstra was van 1994 tot 2001 werkzaam bij Philips Eindhoven en onder andere verantwoordelijk voor de verhuizing van het hoofdkantoor van Eindhoven naar Amsterdam. 

Eindhoven_Boeken_BoonstraCor Boonstra wist tot vijf keer toe vriend en vijand te verbazen met zijn succes: bij de SRV, bij Intradal, bij Douwe Egberts, bij Sara Lee en tot slot als hoogste baas bij Philips in Eindhoven. Een jaar lang voerde reclameman Manfred Bik wekelijks lange, openhartige gesprekken met Boonstra en andere betrokkenen.

Dit boek is het resultaat. In een pakkende stijl beschrijft Bik Boonstra’s achtergrond, de rol van zijn vader, zijn komeetachtige loopbaan en zijn tegendraadse aanpak – op zoek naar een mogelijke verklaring voor zijn succes.

Boonstra is niet alleen een boeiend levensverhaal. Het is een reis langs oer-Hollandse merken en biedt een ongecensureerde kijk in de boardroom van grote ondernemingen. Het is daarmee ook een boek met tijdloze lessen voor iedereen die van plan is om het zelf ver te gaan schoppen.

Boonstra
Manfred Bik
Business Contact, 2016
ISBN 9789047009283
€ 24,99 (paperback)
€ 17,99 (ebook)

Bestel Boonstra bij bol.com

Bestel hier het ebook  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression