kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3

Proeftijd : Korte verhalen uit Eindhoven

Zeven jonge schrijvers. En zeven kenmerkende Eindhovense bedrijven. Wat gebeurt er als je die combineert? Als je literaire talenten in dienst neemt?    

Eindhoven_Boeken_Proeftijd_korte_verhaken_uit_eindhovenEn ze loslaat op een nieuwe werkvloer? Neerzet bij de koffieautomaat? Met de directeur laat wandelen? In Eindhoven laat dolen? Dan krijg je zeven unieke ervaringen. En zeven korte verhalen. Die gebundeld zijn in dit boek.

Deze korte verhalenbundel slaat een brug binnen het Brabantse landschap. Twee groeiende velden worden met elkaar verbonden. Het innovatieve bedrijfsleven én jong literair talent. Tilt zocht creatieve bedrijven en enthousiaste auteurs om samen aan het werk te gaan. Om elkaar beter te leren kennen. En om van elkaar te leren.

Onias Landveld, Sandro van der Leeuw, Frederike Luijten, Sholeh Rezazadeh, Vere Verheecke, Eline van Wieren en Anneke van Wolfswinkel gingen in tijdelijke dienst bij Philips, Gemeente Eindhoven, Diederendirrix, ASML, Van Abbemuseum, Muziekgebouw Eindhoven en High Tech Campus.

Met een voorwoord door Henk van Straten. Zijn boeken vind je ook op Eindhoven-Now, Wij zeggen hier niet halfbroer en Ernest Hemingway is gecanceld.

Proeftijd - Korte verhalen uit Eindhoven
Onias Landveld Sandro van der Leeuw
Lecturis, 2021
ISBN 9789462264311 
€20,00

Bestel Proeftijd bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.