kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terras

Natuurlijke materialen en een robuuste afwerking

Wie houdt van authentieke, robuuste spullen voor in huis, kan in Eindhoven wel een uurtje (of twee) uittrekken voor een bezoek aan Gusj Market aan het Ketelhuisplein op Strijp S. In deze woonwinkel voeren natuurlijke materialen en een robuuste afwerking qua meubilair de boventoon.

Veel spullen zijn tweedehands en opgeknapt, sommigen worden ingekocht. Maar in alle gevallen geldt het ‘less is more’ principe; weinig opsmuk en een hang naar hergebruik. Pronkstuk (in ieder geval voor nostalgische Eindhovenaren en/of voetballiefhebbers) is een oude lamp uit het Philipsstadion die nu dienst kan doen als staande lamp in een industrieel interieur.

Eindhoven_Gusj-market

Met het woord industrieel is de collectie van Gusj Market in Eindhoven wel het beste te omschrijven trouwens. Geheel trouw aan het roemrijke verleden van de stad. Dat maakt deze woonwinkel ook tot een leuke tip voor een bijzonder aandenken aan je stedentrip. Moet het alleen nog vervoerd worden naar huis natuurlijk. Want veel items passen helaas niet in je koffer. 

Eindhoven_gusj-market

Eén weekend per maand pakt de Gusj Market extra uit met een aantal markante en flamboyante marktlui. Zij komen van overal, stallen in de winkel hun koopwaar uit, en presenteren hun creatieve en andere kunsten, opgeluisterd door muziek van dj's en live muziek.

Gusj Market
Ketelhuisplein 7, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone