indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1

Vijf geboden voor het vinden van de perfecte gala-outfit

Zit je net helemaal ontspannen in je Eindhovense stedentrip, schiet je ineens te binnen dat je nog een galajurk of –kostuum moet hebben voor een belangrijk feest binnenkort. Geen nood, loop gewoon even de Galazaak aan de Hoogstraat binnen.

Eindhoven_galazaak

Bij de Galazaak vind je een enorm assortiment aan feestjurken, galajurken, cocktailjurken en accessoires (schoenen, bolero’s, clutches, sieraen en zelfs shapewear, mocht de perfecte jurk net niet helemaal flatteren). Ook mannen kunnen hier prima slagen, want smokings, overhemden, strikjes en lakschoenen zijn er ook te vinden. Kortom; het one stop shop concept is helemaal van toepassing op de Galazaak in Eindhoven.

Eindhoven_galazaak

Dankzij die expertise hanteert deze winkel vijf geboden; kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit, een mooie galajurk moet voor iedere vrouw toegankelijk zijn (ongeacht budget of lichaamsbouw), voor élk type vrouw zijn er mooie avondjurken, een goed evenwicht tussen deskundig advies en zelf rondkijken is cruciaal en elke suggestie, opmerking of klacht wordt serieus opgevolgd. Op die manier is het vinden van de perfecte gala-outfit gegarandeerd, waardoor je zo snel mogelijk weer onbekommerd van je stedentrip in Eindhoven kunt genieten. De Galazaak heeft 28 vestigingen in Nederland.

De Galazaak
Hoogstraat 3, Eindhoven

Eindhoven_galazaak

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo