kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttoren

Vintage bij Mint Market

Urban Shopper is een uniek winkelcentrum op de begane grond van het gebouw Anton op Strijp-S in Eindhoven. Je vindt hier 20 bijzondere winkels waaronder Mint Market, de vintage winkel van de enthousiaste eigenaren Catharina en Vera.

Let op: MINT MARKET IS PERMANENT GESLOTEN

Mint Market is meer dan een gewone vintage winkel. Hier vind je geen bulken muffige kleding, maar met liefde uitgezochte, draagbare items. Elke maand trekken de eigenaresses er opuit, om hun rekken te vullen met nieuwe vintage parels. Naast kwalitatieve hoogwaardige kledingstukken, krijg je bij de meiden ook altijd een eerlijke mening en stylingsadvies. Een van de regel uit hun filosofie luidt: 'word je er gelukkig van: koop het. Twijfel je nog of je het gaat dragen wel of niet: laat er dan iemand anders gelukkig van worden'.

Eindhoven_mint-market

Met hun concept NO FAST FASHION maakt Mint Market een statement tegen de fashion industrie en voor de duurzaamheid van tweedehands kleding. Naast de normale openingstijden valt er om de maand wel iets te doen bij Mint Market. Zoals bijvoorbeeld de Vintage Swap. Een kledingruil voor vintage-liefhebbers. Duurzaam maar vooral heel gezellig! Voor 3 euro mag je dan items die je niet meer aandoet ruilen tegen kledingstukken van andere bezoekers! Aanmelden en medoen kan via de website van Mint Market.

Mint Market
Torenalle 60-02, Eindhoven

Eindhoven_mint-market-vintage

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven