kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouw

Altijd een goed advies over de juiste boards, wielen en andere onderdelen

Een zeldzaamheid tegenwoordig, maar in Eindhoven vind je nog een echte speciaalzaak op skateboardgebied: 100%. Gerund door ervaringsdeskundigen en geen onderdeel van een grote keten.

Bij 100% Skateboardshop komen skateboarders niet alleen om nieuwe spullen te kopen, maar ook om tips en ervaringen te delen. Bovendien werken er alleen maar mensen met jarenlange ervaring, dus je krijgt er altijd een goed advies over de juiste boards, wielen en andere onderdelen. Best belangrijk, als het gaat om een intensieve buitensport als skateboarden. Verder verkoopt 100% kleding, schoenen, hardware, skateboardtassen, magazines en dvd's.

Eindhoven_Skateboardshop_02.jpg

In 1996 hebben de huidige eigenaars, Jeroen en Roos, 100% overgenomen en sindsdien is het een levendige zaak in het net zo levendige gebied De Bergen in Eindhoven. Jeroen skate al sinds 1986 en was van 2006 tot 2008 Nederlands kampioen mini-ramp skateboarden. De winkel heeft ook een verkooppunt in skatepark Area 51 op Strijp-S.

Eindhoven_Skateboardshop_01.jpg

100% Skateboardshop
Prins Hendrikstraat 103, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone