indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4

Mooie kledingstukken verrijkt met kunst en design

Een echte aanwinst in Eindhoven op modegebied is de opmerkelijke winkel You are Here. Wie zoekt naar kwaliteit en eigentijdse ontwerpen, mag deze zaak zeker niet overslaan.

Let op: YOU ARE HERE IS PERMANENT GESLOTEN

You are Here biedt niet alleen kleding, maar een totaalconcept. Elk seizoen wordt het interieur van de winkel† aangepast aan het zorgvuldig gekozen nieuwe assortiment. Mooie kledingstukken dus, verrijkt met kunst en design en altijd gepresenteerd volgens een bepaald thema. Daarmee wil de zaak een eigen visie tonen op de immer veranderende trends en maatschappij.

Eindhoven_You_are_here_05.jpg

Toegegeven, de prijzen bij You are Here in Eindhoven behoren niet bepaald tot het goedkope segment, maar voor kwaliteit betaal je nou eenmaal meer. Bovendien vindt de eigenaar het heel belangrijk dat alle kleding en spullen duurzaam en verantwoord zijn gemaakt. Wat je hier koopt, voelt daarom in alle opzichten goed. En wie er netjes mee omgaat, heeft er heel lang plezier van.

Eindhoven_You_are_here_06.jpg

You Are Here
Kleine Berg 32A, Eindhoven

Eindhoven_You_are_here_01.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.