indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4

De leukste design producten uit de regio

Met de Dutch Design Week en de Design Academy kan een goede designwinkel in Eindhoven natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende zaken met een mooi aanbod, maar in de binnenstad is Design Daily’s de enige.

Let op: DE WINKEL AAN DE SMALLE HAVEN IS GESLOTEN. SINDS 2019 ALLEEN ALS WEBSHOP VOOR DESIGN- EN WOONACCESSOIRES

Design Daily's heeft naar eigen zeggen ‘de leukste design producten uit de regio’. Met als pronkstuk echt ‘Eindhovenbehang’ van de ontwerpers Jan Metz, Jean Paul Marsman, Norbert van Onna, Remco Swart en Sqins.

Eindhoven_Design_Dailys_01.jpg

Maar ook uit verre oorden kun je iets vinden bij Design Daily's, zoals Japans design bestaande uit serviesgoed, horloges, interieuraccessoires, papierkunst en schrijfwaren. Verder worden ook bijzondere kapstokhaken uitgelicht op de website. En met de ruim 70 verschillende andere merken in het assortiment, zoals bijna alles van Alessi, vind je bij deze winkel zeker een mooi en onalledaags cadeau of souvenir.

Eindhoven_Design_Dailys_04.jpg

Design Daily's
Smalle Haven 1, Eindhoven

Eindhoven_Design_Dailys_03.jpg  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven