kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4

Eppo: een walhalla voor verzamelaars van strips

Ze bestaan nog; speciaalzaken met een eigenzinnig aanbod voor de specifieke liefhebbers. Ook in Eindhoven, waar eigenzinnigheid natuurlijk hoog in het vaandel staat. Bijvoorbeeld bij Eppo Stripspeciaalzaak, een opvallende rode verschijning aan de Kleine Berg.

Dit zaakje zie je moeilijk over het hoofd dankzij de kleur, de bekende stripfiguren in de etalage en de (bij fans welbekende) grote Kuifje-raket voor de deur.

Eindhoven_Eppo_stripwinkel_03.jpg

Bij Eppo vind je een zeer uitgebreide collectie stripboeken en stripcuriosa. Een walhalla voor verzamelaars dus en die zijn er nog genoeg, getuige de lange levensduur van deze winkel. Ook kun je hier een bonte verzameling beeldjes en kunststof varianten van de bekendere en minder bekende stripfiguren vinden.

De prijzen liegen er helaas niet om, vanwege het strenge copyright dat de figuurtjes met zich meebrengen. Aan originaliteit hangt nou eenmaal een prijskaartje. Maar zoals we in Eindhoven zeggen; ‘het kost un bietje, maar dan hedde ok wa..’

Eindhoven_Eppo_stripwinkel_04.jpg

Eppo Stripspeciaalzaak
Kleine Berg 33, Eindhoven

Eindhoven_Eppo_stripwinkel_02.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.