eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4

Karakteristieke interieurstukken die elke woning opfleuren

Wil je met een interieurstuk (als cadeau of gewoon leuk voor jezelf) meer zeggen dan dat je een goede smaak hebt? Bijvoorbeeld dat je ook oog hebt voor een sociale maatschappij waarin iedereen zijn plek verdient? Koop dan iets moois bij Twinkelbel in Eindhoven.

Om te beginnen heeft Twinkelbel gewoon erg leuke en vooral kleurrijke spullen voor in huis. Unieke (ja echt) handgeschilderde keramiek, bijzondere kaarsen, een eigenzinnige kaartenverzameling en meer karakteristieke extraís die elke woning opfleuren.

Eindhoven_twinkelbel-winkel

Dat komt niet alleen doordat alles er zo aantrekkelijk uitziet, maar ook omdat de spullen gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking. Volgens Twinkelbel betekenen cadeaus met een persoonlijke tint namelijk eindeloos veel meer dan producten uit de massaproductie. Zodoende laat je met een aankoop bij Twinkelbel zien dat je daar belang aan hecht.

Eindhoven_Twinkelbel_02.jpg

Niet alleen de producten, maar ook de sfeer in de winkel is erg gezellig dankzij de medewerkers (ook met een verstandelijke beperking) die alle tijd voor je nemen en daar veel plezier aan beleven. Bovendien is er meer dan genoeg te vinden, dus dat nodigt allemaal uit om eens lekker rond te snuffelen en inspiratie op te doen.

Eindhoven_Twinkelbel_01.jpg

Twinkelbel
Kleine Berg 54, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.