indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2

Kleding om vrouwen steviger in hun schoenen te zetten

Nederlandse modeliefhebbers konden de afgelopen jaren niet om Super Trash heen. Het populaire label van Olcay Gulsen heeft ook in Eindhoven een eigen brandstore. Kleine kans dat je hier niet verliefd wordt op een of meerdere items.

Let op: Deze winkel is PERMANENT GESLOTEN

De brandstore van Super Trash is een van de paradepaardjes in winkelcentrum de Heuvel Galerie in Eindhoven. Logisch, want de kleding van dit Nederlandse merk maakt tegenwoordig zelfs internationale furore. En dat is welverdiend, gezien het doel van de ontwerpster om een brug te slaan tussen high street en luxe labels. Daarmee maakt ze stijlvolle mode betaalbaar.

Eindhoven_supertrash-brandstore

Wie Super Trash draagt, voelt zich meteen mooier. De slimme pasvormen, stevige stoffen en klassieke kleuren staan elke vrouw, ongeacht leeftijd en pasvorm. Op die manier zegt de ontwerpster vrouwen steviger in hun schoenen te willen zetten. En dat klopt. Dus als je dat gevoel meteen aan den lijve wilt ervaren, surf je niet naar de website, maar kom je naar de brandstore in Eindhoven.

Super Trash Brandstore
Heuvel Galerie 241, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven