eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3

H&M Trend en Home - een van de grootste zaken in Europa

Een winkelstad als Eindhoven is niet compleet zonder een of meer filialen van de Zweedse keten H&M. In Eindhoven vind je er ook drie. Een daarvan verdient echter wel wat extra aandacht.

De H&M in winkelcentrum de Heuvel in Eindhoven onderging recentelijk een enorme metamorfose en uitbreiding. Daarmee is het nu een van de grootste (en mooiste) zaken in Europa, inclusief alle segmenten die de H&M kent: dames, heren, jongeren en kinderen.†Handig bij elkaar, maar dat is niet de belangrijkste reden om deze H&M toe te voegen aan je winkellijstje. Dat is namelijk de aanwezigheid van een grote Trend- en Home-afdeling.

Eindhoven_H&M_04.jpg

De kleding van H&M Trend is eigenzinniger en kwalitatiever dan het doorsnee assortiment en daarmee ook meteen wat prijziger. Maar de high fashion zie je er dan ook duidelijk aan af. Aparte snitten, beter stofgebruik en modieuzere ontwerpen geven deze kleren en de draagster ervan meteen een hoog catwalk gehalte. Bovendien is het materiaalgebruik luxer en steviger.

Eindhoven_H&M_02.jpg

Home
Een tweede bijzonderheid in deze winkel is de Home-afdeling. Die vind je immers ook niet overal. En het interieurassortiment is sowieso relatief nieuw bij de H&M. De populariteit steeg echter al snel tot grote hoogtes, want de spullen hebben dezelfde trendgevoeligheid, omloopsnelheid en lage prijzen als de kleding. Dat Eindhoven nu dus ook een H&M Home heeft, zong dan ook snel rond.

Met die enorme opzet en extra afdelingen is de H&M in de Heuvelgalerie in Eindhoven echt ontzettend groot, dus trek gerust ruim de tijd uit voor een bezoekje. Wil je liever wat minder groots? Dan kun je naar de andere H&M in het centrum, die in winkelcentrum de Piazza. Al telt die ook nog twee flinke verdiepingen hoor. Filiaal nummer drie is te vinden in Winkelcentrum Woensel.

Eindhoven_H&M_03.jpg

H&M Trend en Home
Heuvel Galerie 241, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression