kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terras

De laatste mode, maar wel altijd net een tikkeltje anders

Een damesmodezaak met stoere maar vrouwelijke rock–'n–roll kleding. Zo omschrijft IloveDepeche in Eindhoven zichzelf. Een fijne winkel voor (jonge)dames die er stijlvol bij willen lopen.

De winkel van IloveDepeche is te vinden in de duurdere Hooghuisstraat in Eindhoven, maar behoort hier dan weer tot de meer betaalbare zaken. Het eerste wat opvalt zodra je binnenkomt, is de heerlijke geur. Heel slim, want die komt van de grote geurkaarsen die ze ook verkopen in de winkel. Over impulsaankopen gesproken.

Eindhoven_ilovedepeche-winkel

Maar het gaat natuurlijk om de kleding. En die is ook erg aanlokkelijk bij IloveDepeche. Veel fijne stoffen, mooie kleuren en altijd heel trendgevoelig. Je koopt hier de laatste mode, maar wel altijd net een tikkeltje anders. Alsof je net in Parijs de leukste boetiekjes langs bent gegaan.

Enkele merken bij IloveDepeche zijn: 7 For All Mankind, American Retro, Andersen & Lauth, Antik Batik, Armedangels, Baum und Pferdgarten, Bleulab, Chaser, DL1961 en Don Vanquisher. De winkel bestaat uit twee panden die via een grote opening met elkaar verbonden zijn, maar wel elk een eigen concept vormen. Enerzijds wat meer luxe kleding, anderzijds wat meer casual streetwear. En elk met een eigen geur(kaars), om de verschillende sferen ook op die manier te benadrukken.

IloveDepeche
Hooghuisstraat 11, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo