kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3

Sissy-Boy Flagship Store in een architectonisch hoogstandje

De getrainde winkelliefhebbers kennen Sissy-Boy ongetwijfeld. In principe is een filiaal van deze keten dus niet bijzonder in een stad. Maar voor de vestiging in Eindhoven gelden een paar uitzonderingen.

Om te beginnen de locatie. Sissy-Boy zit in Eindhoven niet zomaar ergens, maar in de Blob; een architectonisch hoogstandje aan het 18 Septemberplein in het centrum van Eindhoven. Dit hoge, koepelvormige glazen pand is een echte blikvanger in het straatbeeld. En dat nodigt extra uit om er eens binnen te lopen. De winkel zelf bevindt zich op de begane grond en is, zoals de buitenkant van het pand ook doet vermoeden, heel ruim opgezet. Eigenlijk is het een warenhuis in het klein.

Eindhoven_Sissy_Boy_02.jpg

Flagship Store
Het betreft dan ook een zogeheten Flagship Store, wat inhoudt dat je hier ook stukken vindt die niet in elk filiaal verkrijgbaar zijn. Het interieur is een concept van architectenduo Ina & Matt, vanuit het motto 'LIFE designed with Sissy-Boy'. De winkel doet, ondanks de strakke en moderne uitstraling, inderdaad heel levendig aan. De kleding, altijd van goede kwaliteit en voornamelijk in zachte kleuren, kom ook goed tot zijn recht in deze setting.

Eindhoven_Sissy_Boy_03.jpg

Wat verder niet iedereen weet, is dat Sissy-Boy in de Blob in Eindhoven op de tweede verdieping ook een lunchroom heeft: de Sissy-Boy Daily. Hier kun je tussen het winkelen door in een uniek gebouw genieten van een drankje en/of een broodje Ún een mooi uitzicht. En naar horen zeggen serveren ze hier de beste scones.

Eindhoven_Sissy_Boy_04.jpg

Sissy Boy
Nieuwe Emmasingel 2, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.