kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4

Second Floor: de beste vintagewinkel in Eindhoven

Een van de meest bekende en meteen ook de beste vintagewinkel in Eindhoven is Second Floor. Gevestigd in een voormalige slagerij (vandaar dat lachende varkentje als logo aan de deur) en vol met kwalitatieve tweedehands kleding, maar ook nieuwe spullen en zelfgemaakte producten.

De uitgebreide collectie vintage en tweedehands kleding en schoenen van Second Floor in Eindhoven is voornamelijk ingebracht door de eigen klandizie. In deze winkel kun je namelijk niet alleen kopen, maar ook verkopen. Mits van goede kwaliteit worden jouw ‘afdankertjes’ in het rek gehangen en bij verkoop krijg je een percentage.

Eindhoven_second-floor-vintage

Mexico
Naast het vintage en tweedehands aanbod verkoopt Second Floor ook nieuwe kleding, van eigen hand weliswaar. Onder het label Auwgirl krijg je in deze winkel sieraden en rokjes voor volwassenen en kinderen en tassen in canvas en leer, desgewenst ook op bestelling gemaakt. Alles is geďnspireerd op de beelden en kleuren van Mexico.

Uit dat land komen tevens de meeste accessoires die bij Second Floor verkrijgbaar zijn. Sieraden, servies, kleden (serapes), nichos (typische Zuid-Amerikaanse objecten met vaak religieuze afbeeldingen), lampen, beelden, reli-pakketten en tafelplastic. Altijd heel kleurrijk en een feest voor het oog.

Eindhoven_Second_Floor_01.jpg

Over feesten gesproken: mocht je naar Eindhoven komen om carnaval te vieren en je wilt er stijlvol bijlopen, dan maakt de eigenaresse van Second Floor ook aparte carnavalspakken. Die zijn op voorraad in de winkel, maar als je genoeg tijd hebt, kun je ze ook vooraf op maat bestellen.

Second Floor
Hoogstraat 36, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven